Zorg
een sterke band
Samenwerking
sterke samenwerking
Communicatie
goede communicatie

Magister

Toegang tot Magister

Naast leerlingen hebben ook ouder(s)/verzorger(s) toegang tot Magister. Via Magister is het mogelijk cijfers, absentie, rooster en huiswerk van uw zoon/dochter te bekijken op uw computer, tablet of smartphone. Ook kunt u via Magister uw e-mailadres of (mobiele) telefoonnummer wijzigen/doorgeven. U kunt met uw eigen inlogcode  inloggen op Magister. Ouder(s)/verzorger(s) van nieuwe leerlingen ontvangen in de zomervakantie per post hun gebruikersnaam en wachtwoord voor Magister.

Een instructie voor leerling en ouder(s)/verzorger(s) kunt u als PDF via onderstaande link downloaden:

Handleiding Leerling en Ouder

 

Wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord voor Magister kwijt of vergeten? Klik onderin op het inlogscherm van Magister bij 'Geen toegang tot je account?'  Via deze optie kunt u uw wachtwoord opvragen.

 

Browserondersteuning
Magister 6 voor leerlingen en ouders bestaat uit een Magister 6 WEB applicatie en een mobiele applicatie (native app).

Magister 6 WEB applicatie
De Magister 6 WEB applicatie is ontwikkeld op basis van HTML 5 en CSS3 en kan gebruikt worden met besturingssystemen en browsers die dit ondersteunen. De Magister 6 WEB applicatie kan gebruikt worden door leerlingen en ouders en werkt het beste met de onderstaande desktop browsers of onderstaande mobiele browsers.

Desktopbrowsers

  • Internet Explorer 10 en 11
  •  Edge
  •  Firefox, laatste versie
  •  Chrome, laatste versie
  •  Safari (OS X) 7 of hoger

 

Post via de e-mail

Wij houden ouder(s)/verzorger(s) via de e-mail op de hoogte van  schoolprojecten, excursies en actuele ontwikkelingen. Het is dus van belang dat de school  beschikt over een juist e-mailadres van ouder(s)/verzorger(s). Via Magister kunnen ouder(s)/verzorger(s) zelf de juiste gegevens doorgeven. Een mail sturen mag ook: info@rsg-enkhuizen.nl, of u vult het contactformulier op de website in.

 

Om in te loggen klik hier