Welkom

Nu jij – misschien samen met je ouders – dit leest zit je nog in groep acht. Je staat op het punt een reuzenstap te maken: van de basisschool naar de middelbare school. Het is vast en zeker een van de grootste stappen uit jouw leven tot nu toe.

We noemen de RSG altijd een ‘levende school’, er gebeurt hier zo veel. Je kunt bij ons bijvoorbeeld tweetalig onderwijs volgen, een groot deel van de lessen is dan in het Engels. Yes! Of je kiest voor ‘gewoon’ mavo, havo of atheneum. Maar wat is ‘gewoon’? We organiseren hier allerlei extra activiteiten, zodat er altijd wel iets bijzonders gebeurt. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij hier de kans krijgt het diploma te halen dat bij jou past. Jij en jouw ouders mogen erop rekenen dat iedereen op de RSG zorgt voor de beste begeleiding.

Hopelijk heb je onze open dagen bezocht en inmiddels een goed beeld gekregen van onze school, maar je kunt ook nog een digitaal kijkje nemen in onze school door onze RSG filmpjes te bekijken of een virtuele tour te doen.

Wist je dat we een deel van de school speciaal ingericht hebben voor de brugklassers? Dat is het brugklasdomein.

Weet je….

We hebben zelfs een aparte burgklasaula!

Dit is een aula speciaal voor de brugklasleerlingen! Het is immers fijn om met leeftijdsgenoten bij elkaar te komen. Voor iedereen is het namelijk spannend dat eerste jaar op zo’n nieuwe school!

RSG Magazine

TTO-Magazine

Virtuele tour

Wil je een (digitaal) kijkje nemen in onze school? Probeer dan eens de virtuele tour. Hier kun je zelf aangeven naar welke plek je wilt in onze school en krijg je een idee hoe de school er van binnen uitziet.