Open dagen en aanmelden RSG!

Op donderdag 7 en vrijdag 8 maart zijn de open dagen van de RSG (van 19.00-21.30).

De grote overstap van groep 8 naar de middelbare school; het komt eraan! Dat is voor iedereen een spannende keuze. Logisch ook want alles wordt anders en nieuw. Goed kiezen is belangrijk want het gaat uiteindelijk om jouw toekomst. Daarbij is het vooral belangrijk dat je op een plek bent waar je je veilig en prettig voelt.

We hopen alle groep 8 leerlingen van genoeg informatie te kunnen voorzien door middel van onze brochures, filmpjes en website maar natuurlijk ook door onze open dagen te bezoeken en de sfeer te proeven van onze school. Je / u bent dan ook van harte welkom op 7 en 8 maart aanstaande! Inschrijven is niet nodig.

Voor het tweetalig onderwijs wordt een speciale middag gepland voor alle groep 8 leerlingen die interesse hebben in het volgen van het Engelstalige programma – de tto-try-outs vinden plaats op school op 12 maart 2024 (13:15 -15:15 uur). Aanmelden kan hier. Meer informatie over tto is te lezen in de tto-brochure, klik dan hier!

We kunnen ons voorstellen dat jij of je ouders specifieke vragen hebben.

Bel dan gerust naar de RSG (0228 350 800) en vraag naar een van de brugklascoördinatoren of stuur een mail aan: brugklas@rsg-enkhuizen.nl. Voor tto zaken kun je mailen naar: tto@rsg-enkhuizen.nl

Of… neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding! Dit kan in de periode van 11 t/m 15 maart, 18 t/m 22 maart.

Trevor Lewis – coördinator tweetalig onderwijs (mavo, havo & vwo)
Sander & Bart Brugklascoördinatoren

AANMELDEN

Heb je minimaal een gemengd vmbo-kader / tl advies, dan kun je je aanmelden bij de RSG. Voor het volgen van het tweetalig onderwijs is een vmbo-tl-advies of hoger nodig.

Er is een landelijke aanmeldweek van 24 tot en met 31 maart.

Aanmelden kan zowel schriftelijk als online. Tijdens de kennismakingsdagen in januari ontvangen alle groep 8 leerlingen een aanmeldformulier inclusief retourenvelop. Online kunt u aanmelden via:

Wilt u nu alvast meer informatie, dan kunt u eventuele vragen stellen via: aanmelden@rsg-enkhuizen.nl

Liever een keer langskomen? Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding! Dit kan in de periode van 11 t/m 15 maart, 18 t/m 22 maart.

Uiteraard helpen wij graag!

Gerelateerde paginas: