Tweetalig Onderwijs (tto)

Bij ons op school kunnen leerlingen op mavo-, havo- of vwo-niveau kiezen voor tweetalig onderwijs.

TTO staat voor tweetalig onderwijs. Dit is voor leerlingen die gemotiveerd zijn om meer uit hun opleiding te halen en die het leuk vinden om met de Engelse taal bezig te zijn. Je doet uiteraard ook gewoon examen maar je krijgt in de onderbouw de helft van je lessen in het Engels aangeboden. Bovendien krijg je extra lessen Engels en krijg je te maken met allerlei Engelstalige activiteiten en projecten. Je leert in het Engels presenteren, debatteren en interviewen. Ook een reis naar Engeland en uitwisselingen met scholen in het buitenland maken onderdeel uit het internationale programma.

Je haalt dus niet alleen een ‘gewoon’ diploma, maar ook een tto-diploma. De tto-leerlingen nemen deel aan verschillende Cambridge opleidingen voor Engels. In tweetalig havo en vwo kunnen de leerlingen ook meedoen aan het Cambridge Global Perspectives programma. De mavo-leerlingen halen ook een Level II Award in Travel & Tourism – uniek in Nederland. Wij zijn een landelijk erkende TTO-school. Wanneer je de RSG Enkhuizen verlaat ben je dus zeer goed voorbereid op een vervolgstudie en/of carrière in binnen- en buitenland. 

 

Groep 8 event- 14 februari 2023

Do you love English? Do you love culture from the USA, England and other countries? Do you love travelling?

Dan is Tweetalig Onderwijs (tto) misschien iets voor jou! Wij bieden het tto-programma op alle afdelingen aan: mavo, havo en vwo. Als je een vmbo-tl-advies of hoger hebt, dan kun je voor tto kiezen!

Wij hebben een speciale middag voor je ingericht zodat je tto kunt proeven: Het ❤tto-event op Valentijnsdag, 14 februari 2023. Je krijgt dan je eigen rooster om tto-lessen te volgen, de school te verkennen en je krijgt de kans om je vragen aan tto-leerlingen en docenten te stellen.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan op: https://www.bit.ly/hetlovetto-event of klik hier!