Groep 8

Een nieuwe school kiezen!

Hoi!

Zit jij in groep 8? Dan mag jij binnenkort een keuze gaan maken voor de middelbare school.

Een nieuwe omgeving, nieuwe klasgenoten, een nieuwe fietsroute, andere schooltijden, wisselende docenten, huiswerk……kortom een hele nieuwe fase. Niet alleen voor veel kinderen, ook voor veel ouders een spannende nieuwe stap! Figuurlijk, maar ook letterlijk gesproken ga jij nu naar een ‘’grote’’ school en dat brengt nogal wat veranderingen met zich mee.

Waar ga je heen? Op welke school voel jij je het meeste thuis en welke school past het beste bij jou? Dat is voor iedereen verschillend, maar wel belangrijk om daar eens goed over na te denken. Immers de komende 4-6 jaren zul je 5 dagen per week in die nieuwe school & omgeving zijn.

We hopen dan ook je te mogen begroeten op de open dagen! Het is echter nog niet zeker of die door mogen gaan dit jaar. Gelukkig kun je heel veel informatie vinden op onze site, waaronder in de RSG schoolgids (A-Z).

Alvast een kijkje nemen (digitaal) in onze school kan ook via de digitale rondleiding en ook staat er veel informatie in het RSG magazine!

Mocht je nog andere vragen hebben of op- of aanmerkingen m.b.t. de overstap naar het voortgezet onderwijs kun je altijd even contact met ons opnemen via brugklas@rsg-enkhuizen.nl of een afspraak met ons maken via het contactformulier voor een persoonlijke afspraak. Succes met (de begeleiding van uw kind in) het maken van een goede keuze! En alvast een hele leuke (nieuwe) schoolperiode toegewenst!

Gerelateerde paginas: