Groep 8

Een nieuwe school kiezen!

Hoi!

Zit jij in groep 8? Dan heb je je inmiddels ingeschreven voor voor de middelbare school.

Een nieuwe omgeving, nieuwe klasgenoten, een nieuwe fietsroute, andere schooltijden, wisselende docenten, huiswerk……kortom een hele nieuwe fase. Niet alleen voor veel kinderen, ook voor veel ouders een spannende nieuwe stap! Figuurlijk, maar ook letterlijk gesproken ga jij nu naar een ‘’grote’’ school en dat brengt nogal wat veranderingen met zich mee.

Waar ga je heen? Op welke school voel jij je het meeste thuis en welke school past het beste bij jou? Dat is voor iedereen verschillend, maar wel belangrijk om daar eens goed over na te denken. Immers de komende 4-6 jaren zul je 5 dagen per week in die nieuwe school & omgeving zijn.

De open dagen staan gepland op donderdag 7 en vrijdag 8 maart 2024! We zien je/ jullie graag.

Het begint om 19.00 uur tot 21.30 uur.

Leuk als je een bij ons komt kijken, dus graag tot dan!

Geïnteresseerd in het tweetalig onderwijs?
Wij hebben dit schooljaar een speciale middag voor tto op 12 maart (13:15 – 15:15 uur) voor je!

Schrijf je snel in hier voor de tto-tryouts! Je krijgt dan je eigen tto-rooster bij ons op school, volgt leuke activiteiten en lessen en leert de school, de tto-docenten en leerlingen kennen. Tweetalig onderwijs is voor leerlingen met een vmbo-tl-advies of hoger.

Ook kun je veel informatie vinden op onze site, waaronder in de RSG schoolgids (A-Z).

Alvast een kijkje nemen (digitaal) in onze school kan ook via de digitale rondleiding en ook staat er veel informatie in het RSG magazine!

Mocht je nog andere vragen hebben of op- of aanmerkingen m.b.t. de overstap naar het voortgezet onderwijs kun je altijd even contact met ons opnemen via brugklas@rsg-enkhuizen.nl of een afspraak met ons maken via het contactformulier voor een persoonlijke afspraak of rondleiding.

Succes met (de begeleiding van uw kind in) het maken van een goede keuze! En alvast een hele leuke (nieuwe) schoolperiode toegewenst!

Gerelateerde paginas: