groep 8 foto
Kom je ook bij ons?
Kijk & lees verder!
groep 8 informatie
informatie voor groep 8
Lees dan verder!
TTO-tryouts
Meld je aan voor de
tweetalig onderwijs-tryouts op 16 februari, om 13:30 uur online
Schrijf je hier in!

EEN LEVENDE SCHOOL, EEN SCHOOL VOOR JE LEVEN!

De RSG Enkhuizen, een kleinschalig georganiseerde openbare scholengemeenschap voor ATHENEUMHAVO, VMBO-TL en tweetalig onderwijs(tto), telt momenteel ca 1500 leerlingen. De school is sterk geworteld in oostelijk West-Friesland en biedt de leerlingen in een prettige sfeer kwalitatief hoogstaand onderwijs, een mensgerichte leerlingbegeleiding en een actief schoolleven. Onderwijsveranderingen worden ingevoerd op basis van de onderwijsvisie. Bij alle onderwijskundige processen speelt de integratie van ICT een wezenlijke rol. De RSG is op één locatie gevestigd.


OPEN DAGEN 2021 

Iedere winter kijken wij uit naar onze twee open avonden, waarin wij de sfeer van de school en nog vele andere zaken aan onze toekomstige leerlingen (en ouders) presenteren. Vanwege de coronamaatregelen is het dit jaar helaas niet mogelijk om deze open dagen te organiseren. Wel kunnen wij u zoveel mogelijk op andere manier informeren. Hoe?

Kijk en lees dan vooral verder bij de groep 8 informatie!

_____________________________________________________________________________________________________

Klik hier voor het RSG Enkhuizen magazine

of hier voor de brochure over tweetalig onderwijs (tto). 

Meer algemene informatie kunt u ook vinden via de VO gids: 

https://www.devogids.nl/27368/rsg-enkhuizen/

 

     


LAATSTE NIEUWS

Positief getest

Wanneer uw kind positief getest is op het Coronavirus, verzoeken wij u dit zo snel mogelijk te melden op het volgende mailadres: corona@rsg-enkhuizen.nl . In dat geval ondernemen wij onmiddellijk actie en treedt ons protocol in werking. Daarin staat onder andere dat wij direct contact opnemen met de GGD.

Negatief getest

Een leerling of personeelslid waarbij de testuitslag negatief is mag direct weer naar school komen, ook bij lichte klachten. Een uitzondering hierop is wanneer de leerling of het personeelslid koorts heeft, dan geldt: thuisblijven of wanneer een ander gezinslid positief getest is. In dat geval geldt de quarantaineregel van de GGD.