RSG IN 2,5 MINUUT
RSG in 2,5 minuut!
Kijk de video!
groep 8 foto
Kom je ook bij ons?
Kijk & lees verder!

EEN LEVENDE SCHOOL, EEN SCHOOL VOOR JE LEVEN!

De RSG Enkhuizen, een kleinschalig georganiseerde openbare scholengemeenschap voor ATHENEUMHAVO, VMBO-TL en tweetalig onderwijs(tto), telt momenteel ca 1500 leerlingen. De school is sterk geworteld in oostelijk West-Friesland en biedt de leerlingen in een prettige sfeer kwalitatief hoogstaand onderwijs, een mensgerichte leerlingbegeleiding en een actief schoolleven.De RSG is op één locatie gevestigd.


ALGEMEEN

Groep 8 inormatie

RSG Enkhuizen magazine (algemeen)

Brochure over tweetalig onderwijs (tto 

        

 


CORONA NIEUWS

Positief getest

Wanneer uw kind positief getest is op het Coronavirus, verzoeken wij u dit zo snel mogelijk te melden op het volgende mailadres: corona@rsg-enkhuizen.nl . In dat geval ondernemen wij onmiddellijk actie en treedt ons protocol in werking. Daarin staat onder andere dat wij direct contact opnemen met de GGD.

Negatief getest

Een leerling of personeelslid waarbij de testuitslag negatief is mag direct weer naar school komen, ook bij lichte klachten. Een uitzondering hierop is wanneer de leerling of het personeelslid koorts heeft, dan geldt: thuisblijven of wanneer een ander gezinslid positief getest is. In dat geval geldt de quarantaineregel van de GGD. 


 

KOM JE BIJ ONS?

Nieuw op de RSG volgend jaar en heb je nog vragen?

Vraag het ons!