Wie zijn wij?
Hoe, wat, wie, waar?
Meer weten over de RSG?
Lees vooral verder!
Groep 8 Info
maak jij de sprong van groep 8..
naar het VO? Kom naar ons OPEN HUIS op 7 en 8 februari a.s.!
Lees meer
Kom je bij ons
Kom je bij ons? Leuk!
Voor meer info kijk verder!
groep 8 info
Virtuele Tour
Virtuele Tour
RSG Enkhuizen
Lees Meer
TTO
De wereld in met Tweetalig
Onderwijs (volgend jaar ook voor het VMBO!)
meer informatie >>>

BIJEENKOMST VOOR OUDERS OP 23 JANUARI A.S.

SEXTING & GROOMING

Wat is dat nu eigenlijk en wanneer moet ik me zorgen maken als ouder?

Als ouders heb je misschien minder controle over wat je kind op internet doet dan je zou willen. Enerzijds zijn onze kinderen vanaf hun vroege jeugd online, anderzijds gebeurt er zó ontzettend veel op het net en zijn de trends maar lastig om bij te houden. Gaan we op KIK, Snapchat, Waplog etc. en als ouder wil je je misschien afvragen of je wel altijd over de schouder van je kind moet meekijken.Ondertussen is je kind online en behalve dat het gebeurt dat er seksueel getint beeldmateriaal wordt gemaakt en uitgewisseld, zijn er ook nog eens de groomers die actief jacht maken op kinderen met juist de bedoeling om tot seksueel misbruik, al dan niet online, over te gaan.

Op dinsdag 23 januari aanstaande om 19.30 uur bent u als ouder / verzorger van harte welkom op de RSG voor een bijeenkomst over dit onderwerp. Er wordt een lezing gehouden en praktijkvoorbeelden besproken door een mewerker van de zedenpolitie.  

Afbeeldingsresultaat voor sexting en grooming

_____________________________________________________________________________________

OPEN HUIS

Het ‘Open Huis’ 2018 van de RSG-Enkhuizen is op woensdagavond 7 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur (bij voorkeur voor leerlingen en ouders uit Enkhuizen).
Op donderdagavond 8 februari van 19.30 uur tot 21.30 uur (bij voorkeur voor leerlingen en ouders uit de omliggende gemeenten).
We hebben voor deze spreiding gekozen om een te grote drukte op één moment te voorkomen en zo kunnen we  iedereen zo optimaal mogelijk informeren. Mocht u toch de voorkeur aan de andere avond geven, bent u uiteraard ook van harte welkom. 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE


RSG ENKHUIZEN, EEN LEVENDE SCHOOL, EEN SCHOOL VOOR JE LEVEN!

 

Een school voor Atheneum, HAVO, VMBO-TL en Tweetalig Onderwijs.

De RSG Enkhuizen, een kleinschalig georganiseerde openbare scholengemeenschap voor Atheneum, Havo, VMBO TL en tweetalig onderwijs, telt momenteel ca 1630 leerlingen. De school is sterk geworteld in Oostelijk West-Friesland en biedt de leerlingen in een prettige sfeer kwalitatief hoogstaand onderwijs, een mensgerichte leerlingbegeleiding en een actief schoolleven. Onderwijsveranderingen worden ingevoerd op basis van de onderwijsvisie. Bij alle onderwijskundige processen speelt de integratie van ICT een wezenlijke rol. De RSG is op één locatie gevestigd.

 

ACTUEEL (week 4)

di 23 jan: voorlichting voor ouders over sexting & grooming (19.30)

vrij 26 jan: excursie geschiedenig A6 (hele dag)

 

Plannen om DJ te worden?

Lees dan snel verder!

Afbeeldingsresultaten voor DJ