auto vakantie 2017
nog steeeeds vakantie!
Kom je bij ons
Kom je bij ons? Leuk!
Voor meer info kijk verder!
Nieuwe brugklas info
Virtuele Tour
Virtuele Tour
RSG Enkhuizen
Lees Meer
TTO
De wereld in met
Tweetalig Onderwijs
meer informatie >>>

De RSG Enkhuizen

EEN LEVENDE SCHOOL, EEN SCHOOL VOOR JE LEVEN!

Een school voor Atheneum, HAVO, VMBO-TL en Tweetalig Onderwijs.

 

VAKANTIE......

Op 20 juli was het alweer (of eindelijk?) de laatste schooldag van het schooljaar 2016-2017. Alle examens, toetsen, excursies en andere drukke activiteiten zijn daarmee voor iedereen weer achter de rug. Weer een jaar met herinneringen. We hebben afscheid genomen met prachtige diploma-uitreikingen van fantastische leerlingen en kijken ernaar uit onze nieuwe leerlingen te verwelkomen. Maar voor het zover is....is er even tijd en ruimte voor andere dingen. Gewoon even niks, of een mooie reis maken ennieuwe mensen ontmoeten, of juist hard werken voor iets tastbaars of die leuke stedentrip! 

 

Wat je ook gaat doen; wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe. We hopen iedereen weer veilig terug te zien op 01 september (boeken halen) en er daarna met zijn allen weer een nieuw goed schooljaar van te maken! 

 

Alle leerlingen die afscheid nemen van de RSG wensen wij het allerbeste en veel succes met hun vervolgopleiding.

Bouw aan een mooie toekomst! Geniet van de vakantie!

___________________________________________________________________________________________

 

De RSG Enkhuizen, een kleinschalig georganiseerde openbare scholengemeenschap voor Atheneum, Havo, VMBO TL en tweetalig onderwijs, telt momenteel ca 1630 leerlingen. De school is sterk geworteld in Oostelijk West-Friesland en biedt de leerlingen in een prettige sfeer kwalitatief hoogstaand onderwijs, een mensgerichte leerlingbegeleiding en een actief schoolleven. Onderwijsveranderingen worden ingevoerd op basis van de onderwijsvisie. Bij alle onderwijskundige processen speelt de integratie van ICT een wezenlijke rol.

De RSG is op één locatie gevestigd.

  

VAKANTIE

Van 24 juli tot en met 03 september!

04 september: lesvrij. 

 

BOEKEN HALEN:

1 september!

 

Kijk hier voor het

Boeken ophaalschema