Rens Veen is de winnaar puzzeltocht RSG!

Tijdens de open dagen kunnen alle (groep 7/ 8) leerlingen een puzzel invullen en daarbij kans maken op taart voor de hele klas! Alhoewel (bijna) alle leerlingen de juiste oplossing hadden genoteerd (proficiat), kan er (helaas) maar 1 de winnaar (van taart voor de hele klas) zijn! Dit jaar is de 1e prijs gewonnen door Rens Veen van basisschool De Baskuul uit Lutjebroek. Dinsdag 11 april hebben we Rens dan ook compleet verrast met een bezoek van onze voorzitter van bestuur (Eugene Kramer) en B1 coordinator (Bart van Rhijn) met taartjes voor iedereen en natuurlijk ook een leuk kado voor Rens zelf! ”Aha’‘… zei Rens: ”nu snap ik waarom ik gel in mijn haar moest doen van mijn vader vanmorgen, dat doe ik anders bijna nooit”. Rens komt ook op de RSG volgend jaar en wij wensen hem alvast een hele leuke tijd! De eerste kennismaking is in ieder geval goed.

De taart was lekker en hopelijk is Rens blij met zijn kadootjes!

En dan….hadden we ook nog cadeautjes voor een nummer 2 en 3. Geen taart, maar uiteraard ook voor deze 2 een leuke prijs!

De 2e prijs is gewonnen door Tim Poland van Geradus Majera uit Wervershoof en de 3e prijs is gewonnen door Emma Vriend van van het Vierspan uit Grootebroek.

Ook hen wensen we veel plezier met de spulletjes en alvast een hele leuke tijd op hun nieuwe school!

EMMA HAD DE TWEEDE PRIJS!