Goede doelendag RSG

Save the date 

Nog even te gaan tot vrijdag 7 april, de datum van onze RSG GoedeDoelenDag. De GoedeDoelenDag heeft een rijke traditie; op deze dag zet de hele school zich in voor een goed doel met tal van activiteiten). 

We hebben net als vorig jaar gekozen voor Goede Vrijdag met aansluitend het paasweekend. Dit jaar is het goede doel ‘Kinderhulp’. We zijn van plan om er weer een bruisende dag van te maken in en rondom ons schoolgebouw. We houden ons aanbevolen voor leuke ideeën, prijzen voor de loterij of misschien heb je nog boeken of andere leuke dingen voor de rommelmarkt? We verzamelen alle spullen in het B1-domein. Ouders, overige familieleden, vrienden, kennissen, basisschoolleerlingen en anderen zijn van harte uitgenodigd.

Maak iedereen enthousiast om op vrijdag 7 april aanwezig te zijn tussen 10.00 – 14.00 uur.

Rond 13.30 uur zal in de grote aula de cheque met het voorlopige eindbedrag overhandigd worden aan een vertegenwoordiger van Kinderhulp. Dit wordt voorafgegaan door o.a. het trekken van de hoofdprijzen voor de loterij en de bekendmaking van de winnaars van prijsvragen. Alvast heel graag tot dan!