Eindbedrag GoedeDoelenDag 2023: € 20.000!

Op vrijdag 7 april vond onze GoedeDoelenDag 2023 plaats. De GoedeDoelenDag heeft een rijke traditie op de RSG en dit jaar zette de hele school zich in voor Kinderhulp.

De dag begon ’s ochtends vroeg op het Enkhuizerzand met de GoedeDoelenDuik. Tientallen leerlingen hadden zich laten sponsoren om een fijne duik te maken in het water.

Rond 10.00 uur begon de fancy fair met tal van activiteiten: er waren heel veel kraampjes waar talloze zaken werden verkocht, er was een foodtruck, spelletjes, klimmuur, de brandweer, lolly’s maken, muziek en diverse workshops. Ook werden er vele prijzen uitgereikt tijdens de GoedeDoelenDag-loterij die beschikbaar waren gesteld door flink wat bedrijven uit de regio.

Voor de bovenbouw-leerlingen waren er heel wat workshops georganiseerd: padel, tennis, volleybal, archery tag, tafeltennis, badminton, zwemmen, dansen, trampolinespringen, kickboksen, yoga, schilderen met de opa’s, mediteren en een vragenuurtje aan de directeur van de school. Die directeur bleek overigens vermoord bij het ‘levend Cluedo’, zoals de krant schreef in onderstaand artikel.

Aan het eind van de dag konden we een voorlopige eindbedrag bekend maken van € 14.444. Nu de afgelopen weken alles is (na)geteld en alle digitale geldstromen in kaart zijn gebracht kunnen we met gepaste trots vermelden dat de GoedeDoelenDag 2023 een eindbedrag van € 20.000 heeft opgeleverd.
De organisatie wil alle leerlingen, collega’s, sponsoren, bezoekers en alle anderen bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan deze mooie dag!