Sportstroom1
Ben jij sportief, enthousiast en graag actief?
nieuwe uitdagingen
Hou je van nieuwe uitdagingen….?
Sportief beroep
Of…wil je later misschien een sportief beroep?
Sportstroom voor jou
Dan is de sportstroom echt iets voor jou!

Sportstroom

 

Een goed bewegingsprogramma is positief voor de bewegingsvaardigheden, fitheid en leerprestaties!

Ben je sportief, enthousiast, graag actief en hou je van nieuwe uitdagingen.  

Dan is de sportstroom iets voor jou!

 

 

Sportstroom, wat is dat?
In de sportstroom heb je per week 2 hele uren extra L.O., samen met andere kinderen die voor de sportstroom hebben gekozen. Tijdens die extra uren ga je veel nieuwe dingen die zoals: skiën, snowboarden, tafeltennis, boksen, tafeltennis, golfen en space turnen. Natuurlijk zijn het niet alleen extra activiteiten. In de extra uren word je ook gewoon beter in sporten zoals voetbal, basketbal, softbal, turnen en nog veel meer.
 
Waarom een sportstroom?
Als je elke les wel zou willen sporten en na de lessen L.O. nog lang niet moe bent, of je wilt gewoon meer en verder met sport dan is de sportstroom voor jou een must. Lekker sporten en ook veel leren dat kan in de sportstroom.
 
Voor welke leerlingen is de Sportstroom?
De sportstroom is voor alle leerlingen die sport fantastisch vinden er nooit genoeg van krijgen. Je hoeft echt niet de beste te zijn, maar je wel 100% inzetten. Duidelijke toelatingseisen dus.
 
Waar kan de sportstroom toe leiden?
Als je het leuk vindt om kinderen iets te leren of bijvoorbeeld training te geven dan kunnen wij jou daar bij helpen. De eerste skileraar hebben we al opgeleid. Wordt jij de volgende tennisleraar of turntrainer? Natuurlijk is deelname ook een groot voordeel als naar de ALO, het CIOS of een sport en bewegen opleiding wilt.
 
Wat kost de sportstroom op de RSG?
Voor al deze bijzondere activiteiten vraagt de RSG een jaarlijks vastgesteld bedrag als extra bijdrage. De deelname aan de RSG ski- en snowboardreis valt hier buiten. Maar dat wil je na de wintersportmodule niet missen.