RSG nieuwsbrief 2019-2020 nr.5 - januari 2020
RSG Opendag poster 2020

2020

Een nieuw jaar en zelfs een nieuw decennium is aangebroken. Voor een optimist is dat het moment om reikhalzend en verwachtingsvol uit te kijken naar alle mooie dingen die in de toekomst verborgen liggen. Een ander reageert misschien iets minder lyrisch en kiest er voor om vooral gewoon verder te gaan. Ik hoop dat 2020 voor alle leerlingen van de RSG, voor alle ouders en voor alle medewerkers een succesvol jaar wordt.

Voor de kerstvakantie hebben wij 2019 in elk geval zeer succesvol afgesloten met een geweldige opbrengst van de Goede doelen dag. Met alle activiteiten die de leerlingen hebben uitgevoerd is bijna 15.000,- euro bijeengebracht. Een bijzonder mooi bedrag waar het inloophuis PISA erg blij mee is! Wij zijn trots op onze leerlingen dat zij dit voor elkaar hebben gekregen!


Op de foto is de tussenstand zichtbaar. De eindstand is, zoals hierboven genoemd, inmiddels bijna 15.000,- euro.

Supertrots zijn we ook op het nieuwe RSG-magazine dat binnenkort wordt uitgedeeld op alle basisscholen in de regio. Het is een mooi en informatief blad geworden waarin wij laten zien wat wij als RSG allemaal in huis hebben. De RSG is een bruisende school, dat is wel duidelijk!

Klikt u vooral even op de link hieronder, dan kunt u het magazine doorbladeren.
Klik hier

Ik wens u allemaal een gezond en geslaagd 2020!

Eugène Kramer
Voorzitter College van Bestuur