Voorlichting en bijeenkomsten
Soms is advies gewenst...

Gemeentelijke & externe activiteiten & bijeenkomsten

 

Tienermixclub ‘mijn band fiksen’ 15 augustus!

Enkhuizen – Op dinsdagavond 18 juli van 19.00 tot 21.00 uur is de maandelijkse Tienermixclub van Jeugdbelangen en Welwonen. Dit keer een gezellige en educatieve activiteit. De tieners van 10 t/m 15 jaar leren hoe ze een lekke band plakken. Ze gaan onder leiding van fietsenmaker Jacob Bijl aan de slag met velgen, lekke banden en het gereedschap dat nodig is. Voor iedere deelnemer is er een leuk presentje. Meedoen kost € 2,00 wat je op de avond zelf betaalt.

 

Neem je eigen fiets mee
Op de eigen fiets wordt geoefend met het wiel eruit halen en terugplaatsen. Als het droog weer is vindt de workshop buiten plaats.

 

Inschrijven 
Dit kan tot en met 16 juli via info@jeugdbelangen.com of 06 - 42 81 32 28.

 

 

CLUBAVONDEN

Volgende Tienermixclub staat gepland op 15 augustus !

Zet ze alvast in je agenda en mis ze niet! Je vindt ze ook in de activiteitenagenda op www.welwonen.nu en op de website van Jeugdbelangen, www.jeugdbelangen.com. De clubruimte van Jeugdbelangen vindt je in de Anjerstraat 1a, de zij-ingang van buurthuis IJsselzand.

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

Dagje Walibi voor Enkhuizer tieners 24 augustus. 

 

Het tiener- en jongerenwerk van Welwonen organiseert op woensdag 24 augustus een dagtrip naar Walibi. Tachtig tieners van 12 tot en met 15 jaar die in Enkhuizen wonen kunnen mee. De kosten zijn € 20,- per persoon. Dit is voor de bus en een entreekaartje. Op 24 juli komt het inschrijfformulier online op welwonen.nu. Inschrijven kan tot 11 augustus.

 

Om 8.45 uur wordt er verzameld op de parkeerplaats bij de Drecht. De bus vertrekt om 9.00 uur. Om 17.00 uur rijdt hij weer terug naar Enkhuizen, waar de bus rond 18.30 uur arriveert. Het eten en drinken regelen de tieners zelf.

 

Financiële tegemoetkoming

Mensen die het financieel wat minder hebben kunnen een bijdrage krijgen vanuit het Participatiefonds sociale en culturele activiteiten. Meer informatie hierover is beschikbaar op de website van de gemeente Enkhuizen.