Voorlichting en bijeenkomsten
Soms is advies gewenst...

Bijeenkomst tieners & gedrag

Enkhuizen, 5 juli 2016

PERSBERICHT

Tieners praten in Tienerhonk IJsselzand over gedrag

Enkhuizen – Op woensdag 13 juli van 16.00 tot 17.00 uur komt Ron Mol van bureau Halt op bezoek in Tienerhonk IJsselzand. Hij spreekt met de tieners over gedrag en probeert hen bewust te maken van het effect hiervan op hun omgeving en wat van invloed kan zijn op het gedrag.

De tieners bedenken zelf vragen en stellingen die ze met Ron Mol bespreken. Bijvoorbeeld: “Waardoor word je gedrag eigenlijk beïnvloed en wat is het effect op je omgeving?”. Bureau Halt houdt zich bezig met het bewust maken van gedrag bij kinderen van 8 tot jongeren van 23 jaar. 

Het tienerhonk is onderdeel van het welzijnswerk van Welwonen. Tienerwerker Tjomme van Zwet zorgt ervoor dat tieners in het tienerhonk een thuishaven en veilige ontmoetingsplek hebben. Hij is voor tieners een steunpilaar en vraagbaak en organiseert leuke en leerzame activiteiten die samen met de tieners worden bedacht. In het tienerhonk krijgen jonge mensen de kans om hun eigen mening te vormen. Als ze ervaren dat ze invloed hebben op hun leven zal hen dit op latere leeftijd voordeel kunnen brengen. 

Alle tieners (10 t/m 15 jaar) zijn van harte welkom om mee te praten of te luisteren. Tienerhonk IJsselzand is gevestigd in de Anjerstraat 1 in Enkhuizen. Meer over het tienerhonk leest u op www.welwonen.nu.


Voor nadere informatie n.a.v. dit persbericht kunt u contact opnemen met

Anita Muskee van PR en communicatie 0228 – 350 535 of 06 – 50 235 660.