schoolkrant de skepsis

Schoolkrant De Skepsis

Je bent van harte welkom op de website van Schoolkrant de Skepsis!

We hopen dat je aan de website nog meer voldoening zal beleven dan aan de papieren variant en gaan er natuurlijk vanuit dat dit misschien je eerste, maar zeker niet je laatste bezoek zal zijn.

Eén online schoolkrant… vier hoofdcategorieën
Zoals je op de voorpagina kunt zien, bestaat deze online schoolkrant uit vier hoofdcategorieën. Dit zijn after dark, nieuws, lijfstijl & S-TV. In elke categorie vind je een bepaald soort artikelen. Zo is after dark gereserveerd voor berichtjes van (meestal) minder serieuze aard. Voor de kenners: hierin vind je bijvoorbeeld de Wat is diiit?! In nieuws vind je columns, wist-je-dat… en natuurlijk nieuws over de RSG Enkhuizen! In lijfstijl vind je weer hele andere zaken, zoals filmrecensies, mode, enzovoort. Nieuw, dit jaar, is S-TV waar we onze filmpjes plaatsen, deze zijn gemaakt door onze filmcrew over allerlei thema’s! Gewoon overal een keertje kijken is ons advies.

Reageer op een artikel
Heb je een mening over een bepaald artikel of het onderwerp dat er in staat, laat die mening dan horen! Op elk artikel kun je reageren. Er zijn je ruim 10.000 mensen voorgegaan die een reactie hebben gegeven op meer dan 1000 artikelen.

 

Zo, je hebt de crashcursus 'Hoe-overleef-ik-de-Skepsiswebsite' gehaald en nu?.… lekker surfen!

 

Klik hier om naar de website van de Skepsis te gaan