back to school
Actueel nieuws

Helaas speelt het Coronavirus nog steeds een rol binnen onze samenleving en moeten wij als school anticiperen op de ontwikkelingen rondom dit virus. Daarbij volgen we zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM. Het laatste nieuws hierover over de maatregelen op de RSG kunt u lezen op de volgende pagina. 

 

In februari hopen we uiteraard weer de op een ''gewone manier '' onze Open Dagen te mogen organiseren. Vooralsnog is door het Corona virus alles een beetje onzeker. Hoe dan ook zullen we zeker ons uiterste best doen om een goed alternatief te bedenken om je kennis te kunnen laten maken met de RSG. Mocht je alvast een kijkje willen nemen kijk dan vooral even dit leuke filmpje: https://youtu.be/m6-rrfzAL04

Op 17 juni was het dan toch zover: de kennismaking voor onze nieuwe brugklasleerlingen het komende schooljaar. Er moest even nagedacht worden over een andere invulling ten opzichte van de voorgaande jaren, maar het was een leuke dag!

Het is met gepaste trots dat wij u mededelen dat de RSG Enkhuizen ook tweetalig onderwijs kan aanbieden aan leerlingen met een TL of tl/havo advies. 

 

 

We leven in een wereld van overdaad. Juist daarom vindt de RSG het belangrijk dat jongeren leren dat gezond eten de normaalste zaak van de wereld is. De school heeft de keuze gemaakt om bewust en structureel te werken aan de gezondheid van leerlingen en docenten. Hierbij richten wij ons op voeding, sport, preventie van het gebruik van genotsmiddelen en het algemeen welzijn op meerdere terreinen.