back to school
Actueel nieuws

 

8th December was the day that our Cambridge pupils were finally awarded their coveted certificates for the highest levels for Cambridge English alongside awards for iGCSE Enterprise and A-level Global Perspectives!

Helaas speelt het Coronavirus nog steeds een rol binnen onze samenleving en moeten wij als school anticiperen op de ontwikkelingen rondom dit virus. Daarbij volgen we zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM. Het laatste nieuws hierover over de maatregelen op de RSG kunt u lezen op de volgende pagina. 

 

Op 17 juni was het dan toch zover: de kennismaking voor onze nieuwe brugklasleerlingen het komende schooljaar. Er moest even nagedacht worden over een andere invulling ten opzichte van de voorgaande jaren, maar het was een leuke dag!

Het is met gepaste trots dat wij u mededelen dat de RSG Enkhuizen ook tweetalig onderwijs kan aanbieden aan leerlingen met een TL of tl/havo advies. 

 

 

We leven in een wereld van overdaad. Juist daarom vindt de RSG het belangrijk dat jongeren leren dat gezond eten de normaalste zaak van de wereld is. De school heeft de keuze gemaakt om bewust en structureel te werken aan de gezondheid van leerlingen en docenten. Hierbij richten wij ons op voeding, sport, preventie van het gebruik van genotsmiddelen en het algemeen welzijn op meerdere terreinen.