Samen
Samendenken, samenwerken,
Samen sterk!
Seeds
“Don't judge each day by the
harvest you reap but by the seeds that you plant.” ― Robert Louis Stevenson
Future
"Education is the foundation
upon which we build our future." - Christine Gregoire

Reisdocumenten


De Europese wetgeving maakt het nu verplicht dat alle leerlingen hun eigen identiteitskaart/paspoort moeten hebben. Reizen op het paspoort van een ouder is niet langer toegestaan. Als de leerling een paspoort heeft van een niet-Europees land, wordt er verzocht contact op te nemen met de tto coördinator.

 

BREXIT: Op 1 januari eindigt de overgangsperiode van de Brexit, maar voor wie naar het Verenigd Koninkrijk reist verandert er per die datum weinig. Pas vanaf 1 oktober 2021 is het verplicht om een paspoort mee te nemen. Tot die tijd volstaat ook een ID-kaart.

 

In sommige gevallen was het voorheen mogelijk om voor leerlingen die niet in het bezit zijn van een geldige reisdocument of die geen recht hebben op een paspoort via de IND een “laissez-passer” te regelen.  Dit document moest via de school geregeld worden en de kosten voor het document werden aan de ouders doorberekend. Momenteel is het onduidelijk of het formulier in het Verenigd Koninkrijk na de Brexit geaccepteerd wordt. Wij houden deze pagina actueel zodra de situatie duidelijker wordt.

 

Voor een overzicht van de beperkte reisverzekering van de RSG Enkhuizen, kunt u hier klikken.

Op alle reizen van de RSG Enkhuizen gelden schoolafspraken. Voor meer informatie kunt u de voorwaarden hier lezen.

 

31 december 2020