Open dagen RSG

Iedere winter kijken wij uit naar onze twee open avonden, waarin wij de sfeer van de school, de bereikbaarheid van de docenten, de presentaties van de vakken, de stromen, tweetalig onderwijs, de ondersteuning en nog vele andere zaken aan onze toekomstige leerlingen (en ouders) presenteren. Vanwege de coronamaatregelen is het dit jaar helaas niet mogelijk om deze open dagen te organiseren.

 

Omdat wij staan voor persoonlijk contact en aandacht nodigen we u bij deze uit om een persoonlijk gesprek aan te vragen. Dit kan een digitale afspraak zijn of in, mocht de situatie daar om vragen, een persoonlijk gesprek op de RSG. In dit gesprek kunnen zaken verduidelijkt worden, vragen gesteld worden, etc. Wij denken dat dit een passendere vorm is ten opzichte van bijvoorbeeld een digitale open avond, waarbij wij leerlingen en ouders niet de persoonlijke aandacht kunnen geven die wij juist zo belangrijk vinden.

 

Wij begrijpen heel goed dat de keuze voor een middelbare school een belangrijke en soms ook lastige keuze kan zijn. Hopelijk kunnen we u toch op deze manier helpen bij deze keuze. En kunnen we uw zoon/dochter laten zien dat wij een school zijn die méér biedt dan een diploma. Of, zoals we zelf zeggen: ‘Een levende school, een school voor je leven’.

 

Wij bieden een online formulier aan die u kunt invullen voor aanvullende informatie. Ook adviseren wij u onze magazines te lezen voor de belangrijkste informatie voor de nieuwe brugklasleerlingen. Mocht u desondanks een vraag hebben waar u geen antwoord op kunt vinden of contact willen met een van de brugklascoördinatoren (Bart van Rhijn of Sander de Jong) of voor het tweetalig onderwijs (Trevor Lewis) kunt u hen een mail sturen op het volgende adres: brugklas@rsg-enkhuizen.nl of tto@rsg-enkhuizen.nl

 

Even voorstellen

De RSG brugklascoördinatoren:

 

Bart van Rhijn

 

Sander de Jong

 

Coördinator tweetalig onderwijs (vmbo-tl, havo & vwo)

Trevor Lewis