Evenementen

Evenementen & activiteiten

Op de RSG wordt serieus geleerd. Maar op zijn tijd wordt er ook lekker gefeest!

Laten we een paar feestelijke activiteiten noemen. Tijdens het MultiCulti-project ruikt het in de hele school naar bijzondere hapjes uit andere landen.Bij voldoende animo organiseren we voor alle ouders een ouderbal. Lachen kun je op de cabaret-avonden en daarnaast vieren we Halloween, Sinterklaas en Kerst, hebben we een Paasbal voor de leerlingen en een zomerbal. We schenken volop aandacht aan Paarse Vrijdag, Challenge Day en dan is er ook nog een RSG on stage!

 

Snowcamp

Direct inschrijven of meer info? :

www.rsgsnowcamp.nl

 

Als wintersport nieuw voor je is dan is het SnowCamp DE manier om kennis te maken. Naast skiles wordt er ook snowboardles gegeven. Zowel voor het snowboarden als het skiën geldt dat je je binnen een week al een hele pro voelt. Zeker de eerste dagen zal het met veel vallen en opstaan gepaard gaan, maar met een groep bekenden om je heen die hetzelfde doormaken, is dat niet zo erg… 

De reis wordt in de kerst- en voorjaarsvakantie georganiseerd, zodat er dan geen schooldagen opgenomen hoeven te worden. Deze reis is geen schoolactiviteit, wel berust de leiding bij de docenten.

 

Wanneer gaan we

DECEMBER 2019 / NIEUWJAARS REIS

FEBRUARI 2020 / VOORJAARS REIS

PAAS4DAAGSE

 

Sportvakantie

Het is een echte sportvakantie. Op reis gaan met een grote groep schoolmatties geeft natuurlijk een extra dimensie aan de toch al spectaculaire skisport. Iedereen heeft zich dan ook wel aan een paar regels te houden, die moeten voorkomen dat we niet te vermoeid op de piste komen. Echter, bij het maken van het programma hebben we de factor gezelligheid niet uit het oog verloren.

Verder zal het SnowCamp, behalve veel lol, in het teken staan van heel veel skiën en boarden. Dit alles gebeurt onder leiding van skileraren. Vrij skiën of snowboarden is er dus niet bij.

 

Begeleiding

Het team begeleiders bestaat uit de volgende leraren; Harry, Bart en Rens.

Klik hier om naar de website van het rsgsnowcamp te gaan!: www.rsgsnowcamp.nl