Evenementen

Heel West-Friesland 24 uur SAMEN tegen kanker

Heel West-Friesland 24 uur SAMEN tegen kanker! Wandel mee, leef mee op 17 en 18 juni 2017


Op zaterdag 17 en zondag 18 juni staat West-Friesland in het teken van de SamenLoop voor Hoop: een 24 uur durende wandelestafette in het Streekbos. Tijdens deze 24 uur staan we samen stil bij kanker en vieren we het leven. De gehele opbrengst van SamenLoop voor Hoop gaat naar KWF Kankerbestrijding, Inloophuis Pisa en Inloophuis Medemblik en iedereen kan meedoen. Vorm samen met vrienden, familie of collega’s een wandelteam, meld je bedrijf aan als sponsor, help als vrijwilliger tijdens de 24 uur of kom genieten van de vele activiteiten op 17 en 18 juni.
Wat is Samenloop voor Hoop? Een evenement speciaal voor iedereen die met kanker te maken heeft gekregen. In teams wordt er 24 uur lang gewandeld over een parcours in het Streekbos. Er loopt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

 

SamenLoop is géén wedstrijd, maar een wandelestafette waar iedereen aan mee kan doen. Het is een ervaring die je niet wilt missen!
Feest van Hoop SamenLoop gaat ook over hoop. Hoop op een toekomst met minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten en hun naasten. Ondanks de ernst van het thema is het een feestelijk evenement. We vieren dat mensen kanker overleven en dat we samen iets tegen deze ziekte kunnen doen.

 

Tijdens de loop zijn er prachtige optredens, een kinderloop, ceremonies en activiteiten georganiseerd door deelnemers om geld in te zamelen.