Rooster

Examens 2018

Nog niet eerder in het meer dan veertig jarige bestaan van de RSG konden we zoveel leerlingen een diploma overhandigen.

Er zijn totaal 323 leerlingen die hun handtekening op het diploma mogen zetten. Deze week krijgen 116 leerlingen het vmbo-tl diploma uitgereikt, 139 leerlingen het havo diploma en het atheneum heeft 68 geslaagden.

 

De slagingspercentages van de verschillende afdelingsteams zijn ook een goede reden voor een feestje. Het vmbo-tl team heeft een score van 94%, havo scoort 90% en het atheneum komt dit jaar uit op 88%. Bij het atheneum kan de score zelfs nog verder stijgen naar 90%

Voor vmbo-tl en havo geldt dat de scores boven het landelijke gemiddelde uitkomen. Voor het atheneum geldt dat het percentage net onder het landelijke gemiddelde zal uitkomen. We zijn supertrots op de prestaties van onze leerlingen. Wat een talent loopt er rond op de RSG!

Met alle ervaringen die onze leerlingen op de RSG hebben opgedaan, zijn wij ervan overtuigd dat zij in de toekomst nog veel meer successen gaan beleven in hun vervolgopleiding en hun verdere leven.

 

Alle verdere informatie over het examen kun je vinden op de site van het Examenblad.

Examenblad is de officiële website over centrale examens en de rekentoets vo.:

 

Algemeen:  

https://www.examenblad.nl/

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie
  • Essentieel