Evenementen

Iedereen is van harte uitgenodigd om op donderdag 15 februari naar het jaarlijkse “RSG on Stage!” concert te komen. (voorheen theeconcert) Kijk, luister en geniet van het muzikale talent dat de RSG te bieden heeft!

Vertel het voort en tot 15 februari.
 

In maart organiseert COTN (The children of the night) het ouderbal. Het bestuurd wordt gevormd door vier RSG-docenten. Muziek uit de 80s, 90s maar ook de hits van nu worden gedraaid door onze DJ met daarbij een prachtige lichtshow! COTN nodigt u alvast uit op een spetterende avond die u niet mag missen. Voor meer informatie en opgeven kijk op de volgende website: www.ouderbal.nl

 

Ook dit schooljaar organiseren we weer het RSG Snow Camp. Zoals de naam al zegt een snowcamp speciaal georganiseerd voor de leerlingen van het RSG Enkhuizen.

(Direct naar de website?: ww.rsgsnowcamp.nl)

De RSG staat bekend als een actieve school met veel aandacht voor buitenschoolse activiteiten, schoolfeesten en muzikaal talent! Voor leuke filmpjes of foto's kijk verder: https://youtu.be/m6-rrfzAL04 of ga naar de schoolkrant 

de Skepsis!

 

De evenementencommissie van de RSG bestaat uit een groep en¬thousiaste leerlingen, bijgestaan door enkele docenten. Zij zorgen er elk jaar weer voor dat er van alles wordt georganiseerd! Leuke feesten en diverse activiteiten op het gebied van sport en muziek.Voor ieder wat wils!. Kijk voor meer info: activiteiten films & foto's. 

Ook de gemeente organiseert leuke activiteiten voor de jeugd!