Evenementen

Evenementen & activiteiten

Op de RSG wordt serieus geleerd. Maar op zijn tijd wordt er ook lekker gefeest!

Laten we een paar feestelijke activiteiten noemen. Tijdens het MultiCulti-project ruikt het in de hele school naar bijzondere hapjes uit andere landen.Bij voldoende animo organiseren we voor alle ouders een ouderbal. Lachen kun je op de cabaret-avonden en daarnaast vieren we Halloween, Sinterklaas en Kerst, hebben we een Paasbal voor de leerlingen en een zomerbal. We schenken volop aandacht aan Paarse Vrijdag, Challenge Day en dan is er ook nog een RSG on stage!

 

Heb je een leuk idee of suggestie (of opmerking) over een te organiseren feestje, uitje, sportactiviteit  of ander schoolevenement, geef dit dan aan ons door!!

Jaarlijks wordt er met veel enthousiasme een Multiculti-project georganiseerd voor alle  leerlingen van leerjaar 3. Dit jaar zouden we ons 25 jarig jubileum vieren en wat hadden we daar zin in. Helaas kon dit niet doorgaan ivm de omstandigeheden rondom het coronovirus. Op deze dag komen er mensen uit veel verschillende landen om ons kennis te laten maken met hun cultuur. De leerlingen maken s’ ochtends een wereldreis door van lokaal naar lokaal te reizen...

Paarse vrijdag, is de dag waarop mensen door het dragen van de kleur paars hun solidariteit kunnen tonen met homo- en biseksuele, lesbische en transgender jongeren. Elk jaar een groot succes op de RSG en een dag waaraan veel aandacht wordt gegeven. Ook dit jaar konden we weer trots zijn op een geslaagde dag, met mooie, bijzondere en lieve mensen.

JEZELF KUNNEN ZIJN IS EEN FEEST!  

 

De RSG staat bekend als een actieve school met veel aandacht voor buitenschoolse activiteiten, schoolfeesten en muzikaal talent! Voor leuke (lipdub)filmpjes of foto's kijk verder: https://youtu.be/m6-rrfzAL04 of ga naar de schoolkrant 

de Skepsis! (helaas zijn de beelden hiervan verwijderd ivm de nieuwe privacy regelgeving.

De informatieve teksten kunt u nog wel lezen).