Evenementen

Evenementen & activiteiten

Op de RSG wordt serieus geleerd. Maar op zijn tijd wordt er ook lekker gefeest!

Laten we een paar feestelijke activiteiten noemen. Tijdens het MultiCulti-project ruikt het in de hele school naar bijzondere hapjes uit andere landen.Bij voldoende animo organiseren we voor alle ouders een ouderbal. Lachen kun je op de cabaret-avonden en daarnaast vieren we Halloween, Sinterklaas en Kerst, hebben we een Paasbal voor de leerlingen en een zomerbal. We schenken volop aandacht aan Paarse Vrijdag, Challenge Day en dan is er ook nog een RSG on stage!

 

Evenementen 2020-2021

Elk jaar weer organiseren we leuke dingen op de RSG, want naast leren vinden we dat ook heel belangrijk!

 

Voor onze gezellige feesten, het kijken van films op school, uitvoering van toneelstukken, voordrachten van muziek enz., zorgt de evenementencommissie (een groep en­thousiaste leerlingen, bijgestaan door enkele docenten) voor een programma waar voor elke leerling wat inzit!. Van alle activiteiten die on­der verantwoor­­de­lijkheid van de school plaats­vinden, worden de ouders/verzorgers schrif­te­lijk op de hoogte ge­steld. Naast de ‘gewone’ gymlessen kennen we ook extra activiteiten. Op school wordt ieder jaar een basketbal-, vol­leybal- en softbaltoernooi gehouden voor de klassen van de onderbouw. Tegen andere scholen wordt vooral gevol­ley­bald en geschaatst. In de kerstva­kan­tie strijdt de beste meisjes-, jongens- en docentenploeg mee in een regionaal volleybaltoernooi en in februari wordt deelgenomen aan de ploegenachtervolging schaatsen. In het najaar wordt meegedaan aan de Hollandia Scholierenloop.

Kijk hier: voor het overzicht van de komende activiteiten: activiteiten films & foto's. 

 

Jaarlijks organiseert de sectie lichamelijke opvoeding het RSG Snowcamp! in de tweede week van de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie met klasgenoten naar de sneeuw in Oostenrijk. Voor meer informatie daarover verwijzen we je graag naar de website van Snowcamp. 

 

De gymnastieksectie staat uiteraard open voor initia­tieven van de leerlingen! Neem daarvoor contact op met een van de docenten LO.

Voor eventuele suggesties of opmerkingen: j.cornelisz@rsg-enkhuizen.nl