Evenementen

Evenementen 2017-2018

Elk jaar weer organiseren we leuke dingen op de RSG, want naast leren vinden we dat ook heel belangrijk!

 

Voor onze gezellige feesten, het kijken van films op school, uitvoering van toneelstukken, voordrachten van muziek enz., zorgt de evenementencommissie (een groep en­thousiaste leerlingen, bijgestaan door enkele docenten) voor een programma waar voor elke leerling wat inzit!. Van alle activiteiten die on­der verantwoor­­de­lijkheid van de school plaats­vinden, worden de ouders/verzorgers schrif­te­lijk op de hoogte ge­steld. Naast de ‘gewone’ gymlessen kennen we ook extra activiteiten. Op school wordt ieder jaar een basketbal-, vol­leybal- en softbaltoernooi gehouden voor de klassen van de onderbouw. Tegen andere scholen wordt vooral gevol­ley­bald en geschaatst. In de kerstva­kan­tie strijdt de beste meisjes-, jongens- en docentenploeg mee in een regionaal volleybaltoernooi en in februari wordt deelgenomen aan de ploegenachtervolging schaatsen. In het najaar wordt meegedaan aan de Hollandia Scholierenloop.

Kijk hier: voor het overzicht van de komende activiteiten: activiteiten films & foto's. 

 

Jaarlijks organiseert de sectie lichamelijke opvoeding het RSG Snowcamp! in de tweede week van de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie met klasgenoten naar de sneeuw in Oostenrijk. Voor meer informatie daarover verwijzen we je graag naar de website van Snowcamp: http://rsgsnowcamp.nl/rsg-voorjaarsreis-1718

 

De gymnastieksectie staat uiteraard open voor initia­tieven van de leerlingen! Neem daarvoor contact op met een van de docenten LO.

Voor eventuele suggesties of opmerkingen j.cornelisz@rsg-enkhuizen.nl