Privacy

Privacybeleid

Op de RSG Enkhuizen gaan wij zorgvuldig om met persoonsgegevens van betrokkenen (leerlingen, medewerkers, ouders, bezoekers en andere relaties) wiens gegevens worden verwerkt. Bij de verwerking van persoonsgegevens houdt de school zich aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de Uitvoeringswet AVG en de onderwijswetgeving.

 

Privacyverklaring
De RSG Enkhuizen verwerkt, beheert en beveiligt persoonlijke gegevens als verwerkingsverantwoordelijke met de grootste zorgvuldigheid. In onze privacyverklaring is te lezen:
- Welke persoonsgegevens wij verwerken;
- Met welk specifiek doel wij dit doen;
- Welke rechten betrokkenen hebben m.b.t. hun gegevens.

 

De privacyverklaring en het uitgebreide privacyreglement zijn hieronder te downloaden:
Privacyverklaring RSG Enkhuizen (PDF)

Uitgebreide privacyreglement RSG Enkhuizen (PDF)

 

Aanpassen privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor onze privacyverklaring aan te passen. Op onze website plaatsen wij de actuele versie. Als we een versie herzien, wordt hiervan melding gedaan met vermelding van de datum en de belangrijkste wijzigingen.

Ingangsdatum Privacyverklaring: 17 oktober 2018

 

Functionaris Gegevensbescherming
Een externe en onafhankelijke Functionaris Gegevensbescherming (FG) is aangesteld om te controleren of de RSG Enkhuizen de AVG juist toepast en naleeft.

 

Vragen, klachten of geschillen
Heeft u vragen of opmerkingen of bent u van oordeel dat de bepalingen van de AVG en de daarop gebaseerde regelgeving niet of niet op juiste wijze worden nageleefd, dan kunt u zich wenden tot de school. Uw gegevens worden zorgvuldig behandeld, indien nodig worden door ons ook de FG en/of de Autoriteit Persoonsgegevens ingeschakeld.

 

De contactgegevens staan hieronder vermeld.

 

RSG Enkhuizen
College van Bestuur
Boendersveld 3
1602 DK Enkhuizen
privacy@rsg-enkhuizen.nl

 

Indien uw vraag of klacht niet leidt tot een acceptabel resultaat, dan kunt u zich wenden tot de Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG). Als het contact met de FG niet leidt tot een voor u acceptabel resultaat, dan kunt u zicht wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Functionaris Gegevensbescherming

 

Privacy Management Partners
De heer J. Eding, MSc
Vondellaan 46
3521 GH Utrecht
FG@pmpartners.nl

 

Voor klachten over onregelmatigheden betreffende het onderwijs of op het gebied van machtsmisbruik kunt u onze klachtenregeling volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Functionele cookies zijn nodig voor een goede werking van de website. We plaatsen de overige cookies alleen als je toestemming geeft. Wil je dat niet, zet dan de schuifjes naar links. De overige cookies geven je een optimale gebruikservaring. Wil je weten hoe we met privacy omgaan? Zie ons privacy statement.
  • Essentieel