Francine
Francine, brugklasleerling
"Ik vind de RSG een toffe school. Het gaat heel anders dan op de basisschool, maar met hulp van mijn mentor was ik snel gewend"
sleutel
Education -
the key to your success!

Kennismaking nieuwe B1 leerlingen & klassenindeling

KENNISMAKING

 

AAN DE OUDER(S) / VERZORGER(S)

Vanwege het coronavirus organiseren wij voorafgaand aan het schooljaar een digitale ouderavond, u kunt dan kennismaken met de mentor van uw zoon/dochter. Deze ouderavond staat gepland op 22 juni en start om 19.30 uur, een uitnodiging volgt via e-mail. Belangrijke informatie over de school en voornamelijk het brugklasjaar zullen wij u per e-mail versturen.

 

Voor de nieuwe brugklasleerlingen wordt op woensdag 30 juni a.s. in en rondom school een kennismaking georganiseerd onder leiding van de klassenmentor. De aanvang van deze dag is om 12.45 uur en we eindigen rond 16.00 uur. De leerkracht van de basisschool is van deze activiteit op de hoogte. Indien uw zoon/dochter niet aanwezig kan zijn i.v.m. gezondheidsklachten of een andere gegronde reden dan kunt u dat doorgeven via ons e-mailadres: brugklas@rsg-enkhuizen.nl.

 

 

AAN DE LEERLING 

Beste Brugklasser,

We nodigen je van harte uit voor de kennismaking op woensdag 30 juni a.s. en we hopen dat iedereen uit jouw nieuwe klas erbij kan zijn.

 

Om 12.45 uur verzamelen we op het schoolplein van de RSG - Enkhuizen. Je wordt opgevangen door de mentoren en krijgt een plek aangewezen om je fiets te plaatsen. Om 13.05 uur starten we met het programma, dus kom op tijd!

 

Belangrijk        > Kom in sportkleding (onder je kleding trek je een bikini/zwembroek aan)

                           sportschoenen met platte zolen.

 

Tijd:                 > 12:45 – 16.00 uur

 

Meenemen:      > Een goed humeur! Een handdoek!

Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd.

 

Tot ziens op woensdag 30 juni!

Het brugklasteam

 

De klassenindeling volgt per post op 3 juni !