Planning laatste schoolweken!

Nog een paar weken, dan is het zomervakantie. Wat een heerlijk vooruitzicht. Maar eerst nog wat belangrijke dingen die nog moeten gebeuren voor het zover is. Hieronder vind je informatie over de laatste schoolweken van dit schooljaar.

PLANNING LAATSTE TWEE WEKEN

Planning laatste twee weken van het schooljaar

Maandag 8 juli                 Toetsweek

Dinsdag 9 juli                    Toetsweek / Inleveren schoolboeken

Woensdag 10 juli             Inleveren schoolboeken
Donderdag 11 juli            Inhalen toetsen / Inzage toetsresultaten toetsweek

Vrijdag 12 juli                   Inhalen toetsen
Maandag 15 juli               Leerlingen vrij vanwege rapportvergaderingen

Dinsdag 16 juli                  Leerlingen vrij vanwege rapportvergaderingen

Woensdag 17 juli             Rapport ophalen 2e klassen en hoger

Donderdag 18 juli            Vossenjacht en rapport ophalen brugklas

Vrijdag 19 juli                   Start zomervakantie

KLUISJES LEEGHALEN

Uiterlijk woensdag 10 juli haal je je kluisje leeg en neem je je hangslot mee naar huis. Als je vergeet je kluisje leeg te halen, loop je kans dat jouw spullen gedoneerd worden aan een goed doel. We halen namelijk alle kluisjes leeg. Hangsloten die achterblijven worden verwijderd.  

INLEVEREN SCHOOLBOEKEN

Op dinsdag 9 juli of woensdag 10 juli levert iedereen de schoolboeken in. Voor het inleveren haal je het kaftpapier van je boeken af en controleer je of je boeken er netjes uitzien. Waar nodig en mogelijk repareer je de boeken, bijvoorbeeld door een losse rug van een boek te plakken. Op die manier blijven de boeken langer netjes en houd je het schadebedrag zo laag mogelijk.

Mocht het toch zo zijn dat er schade aan de boeken geconstateerd wordt, dan wordt het schadebedrag direct afgehandeld. Daarom is het handig om je pinpas of geld mee te nemen tijdens het inleveren van de boeken. Alle schades kunnen direct afgehandeld worden bij de mediatheek. Als blijkt dat je op woensdag 17 juli nog een schadebedrag open hebt staan, dan krijg je je overgangsrapport pas mee als het schadebedrag is betaald. Dit kun je alsnog doen in de mediatheek.

De boeken worden ingeleverd volgens onderstaand schema. Belangrijk is dat je je ook echt aan deze datum en tijd houdt en niet te vroeg of te laat komt. Neem je inleverlijst mee als je je boeken inlevert.

INZIEN TOETSRESULTATEN

Op donderdag 11 juli kun je de cijfers van de toetsen die je in de eindtoetsweek gemaakt hebt ophalen. De docent heeft de goede antwoorden en het correctiemodel ter inzage, zodat je jouw werk kunt controleren. Daarnaast kun je ook werkstukjes ophalen.  

De tijden voor het inzien van de resultaten zijn als volgt:

  • Havo 4, atheneum 4 en atheneum 5: van 8:15 uur tot 8:45 uur
  • Mavo 3, havo 3, atheneum 3: van 8:45 uur tot 9:15 uur
  • Mavo 2, havo 2, atheneum 2: van 9:15 uur tot 9:45 uur
  • Brugklas: van 9:45 uur tot 10:45 uur

In onderstaand schema zie je in welk lokaal je de docenten kunt vinden.

TOETSEN INHALEN

Je krijgt op woensdag 10 juli, donderdag 11 juli en/of vrijdag 12 juli de kans om gemiste toetsen van de eindtoetsweek in te halen. Voor het inhalen van toetsen maak je met de onderwijsassistenten afspraken.  

RAPPORTVERGADERINGEN EN RAPPORT HALEN

Op maandag 15 en dinsdag 16 juli zijn er rapportvergaderingen. Alle leerlingen zijn dan vrij.

De klassen 2 en hoger halen op woensdag 17 juli het rapport op volgens onderstaand schema. De brugklassen halen op donderdag 18 juli, na afloop van de vossenjacht, het rapport op. In onderstaand schema zie je in welk lokaal je het rapport kunt ophalen.

LET OP: rapporten moeten persoonlijk worden opgehaald.

ZOMERVAKANTIE EN START NIEUWE SCHOOLJAAR

Op vrijdag 19 juli start voor alle leerlingen een welverdiende zomervakantie.

Iets wat nog heel lang duurt, maar wat we toch alvast vermelden: de eerste lesdag in schooljaar 2024-2025 is dinsdag 3 september 2024. Op vrijdag 30 augustus 2024 dienen de boeken opgehaald te worden. Meer informatie hieromtrent volgt via e-mail en de website.

Uiteraard wensen we jullie nog heel veel succes tijdens de laatste schoolweken en een heel fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groet,

De schoolleiding