Einde schooljaar

Nog een paar weken, dan is het zomervakantie. In dit bericht vind je informatie over de laatste schoolweken van dit schooljaar.

Planning laatste twee weken 

Maandag 4 juliToetsweek
Dinsdag 5 juliToetsweek / Inleveren schoolboeken (zie schema)
Woensdag 6 juliInleveren schoolboeken (zie schema)
Donderdag 7 juliInhalen toetsen / Inzage toetsresultaten toetsweek
Vrijdag 8 juliInhalen toetsen / klassenuitjes
Maandag 11 juliLeerlingen vrij vanwege rapportvergaderingen
Dinsdag 12 juliLeerlingen vrij vanwege rapportvergaderingen
Woensdag 13 juliKlassenuitjes
RSG ZOMERBAL SCHUIMPARTY
Donderdag 14 juliRapport ophalen (zie schema)
Vrijdag 15 juliLeerlingen vrij

Schoolpasjes 

Je houdt je huidige schoolpas in het nieuwe schooljaar tot een nieuwe pas wordt uitgereikt. 

Kluisjes leeghalen 

Uiterlijk woensdag 6 juli haal je je kluisje leeg en neem je je hangslot mee naar huis. Als je vergeet je kluisje leeg te halen, loop je kans dat jouw spullen gedoneerd worden aan een goed doel. We halen namelijk alle kluisjes leeg. Hangsloten die achterblijven, verwijderen we. 

Inleveren schoolboeken 

Op dinsdag 5 juli of woensdag 6 juli levert iedereen de schoolboeken in. Voor het inleveren haal je het kaftpapier van je boeken af en controleer je of je boeken er netjes uitzien. Waar nodig en mogelijk repareer je de boeken, bijvoorbeeld door een losse rug van een boek te plakken. Op die manier blijven de boeken lang netjes en houd je het schadebedrag zo laag mogelijk. 

Mocht het toch zo zijn dat er schade aan je boeken geconstateerd wordt, dan wordt dit direct afgehandeld. Daarom is het handig om geld mee te nemen naar het inleveren van de boeken. 

Alle schades moeten uiterlijk donderdag 14 juli afgehandeld zijn. Als blijkt dat je je boete niet hebt voldaan, krijg je je overgangsrapport niet mee. De schades kunnen bij de onderwijsassistent van je afdeling worden betaald, waarna je daar je rapport meekrijgt

De boeken worden ingeleverd volgens onderstaand schema. Belangrijk is dat je je ook echt aan deze datum en tijd houdt en niet te vroeg (of te laat) komt. Neem je boekenlijst mee als je je boeken inlevert.

Schema 1 – Boeken inleveren

Inzien van de toetsresultaten 

Op donderdag 7 juli kun je je cijfers van de toetsen die je in de eindtoetsweek gemaakt hebt ophalen. De docent heeft, als je daar prijs op stelt, de goede antwoorden en het correctiemodel ter inzage, zodat je je werk kunt controleren. Daarnaast kun je ook werkstukjes ophalen. 

Voor de brugklasleerlingen is één uur gereserveerd en voor alle andere afdelingen een halfuur. Hieronder vind je in schema 2 in welk lokaal je de docent kunt vinden. Schema 2: Inzien van de behaalde resultaten n.a.v. de eindtoetsweek

Gevonden voorwerpen 

Gevonden voorwerpen kan je van 28 juni tot en met 7 juli bij de receptie ophalen. Na deze datum doneren we alles wat niet opgehaald is aan een goed doel. 

Toetsen inhalen 

Je krijgt op donderdag 7 juli en/of vrijdag 8 juli de kans om gemiste toetsen van de eindtoetsweek in te halen. Voor het inhalen van toetsen maak je met de onderwijsassistenten afspraken. 

Activiteiten 

Aan het eind van het schooljaar zijn er (mentor)activiteiten voor alle leerlagen. De volgende activiteiten vinden onder andere plaats:

• Vrijdag 8 juli: Klassenuitjes

• Maandag 11 juli: Uitreiking TTO-diploma’s derde klassen TTO. De avond begint om 19:00 uur.

• Dinsdag 12 juli: Presentaties profielwerkstuk A5. De avond begint om 19:00 uur.

• Woensdag 13 juli: Klassenuitje

• Donderdag 14 juli: Vossenjacht voor de brugklasleerlingen, van 10:00 tot 12:30 uur.

Voor alle afdelingen wordt de informatie verstrekt via de mentor.

Rapportvergaderingen

Op maandag 11 en dinsdag 12 juli zijn er rapportvergaderingen. Alle leerlingen zijn dan vrij.

Rapport ophalen 

Op donderdag 14 juli haal je jouw rapport op volgens onderstaand schema.

[schema volgt z.s.m.]

LET OP: rapporten moeten persoonlijk worden opgehaald. 

Zomervakantie en start van het nieuwe schooljaar 

Op vrijdag 15 juli start voor alle leerlingen een welverdiende zomervakantie. 

Iets wat nog heel lang duurt, maar wat we toch alvast vermelden: de eerste lesdag in schooljaar 2022-2023 is dinsdag 30 augustus. Op vrijdag 26 augustus dienen de boeken opgehaald te worden. Meer informatie zal aan het einde van de vakantie ook weer als nieuwsbericht op de website verschijnen. 

Uiteraard wensen we jullie nog heel veel succes in de laatste schoolweken en een heel fijne zomervakantie!